تبلیغات
ravanshenacc - مطالب فروردین 1396

دانلود آهنگ فیلم پاپیون

سه شنبه 29 فروردین 1396 نویسنده: parastoye bahar |

دانلود آهنگ فیلم پاپیون

دانلود موسیقی متن فیلم پاپیون ( پروانه ) از آهنگساز مشهور جهان جری گلداسمیت
پاپیون فیلمی است محصول آمریکا در سال 1973 میلادی بر اساس رمانی واقعی از هنری چاریر با بازی استیو مک کوئین و داستین هافمن، این فیلم در رشته بهترین موسیقی متن نامزد جایزه اسکار شد .

دانلود آهنگ فیلم پاپیون

+ دانلود آهنگ

   


دانستنی های چای در طب سنتی

دوشنبه 28 فروردین 1396 نویسنده: parastoye bahar |

خواص درمانی چای


در طب سنتی مانند طب جدید تعادل در مصرف مواد غذایی بسیار حائز اهمیت است. مانند خیلی از مواد غذایی، اگر چای سیاه را به درستی مصرف نکنیم مشکلات فراوانی را برای بخش های مختلف بدن به وجود خواهد آورد.

نوشیدن چای چه موقع خطرناک است؟
مصرف هرگونه مواد خوراکی اگر به اندازه کافی و معقول باشد نه تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز است اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد، چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب های فراوانی به بدن وارد می کند.

اولین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می رود.

در چای سیاه ماده ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می شود و مصرف بیش از حد آن برای افرادی که ضربان قلب آنها بیشتر از 80 است، توصیه نمی شود. به دلیل وجود همین ماده در چای و در صورت مصرف بیش از حد، موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در برخی خانم‌ها موجب بروز اضطراب می شود.

از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین می باشد به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می شود که مصرف آن را کاهش دهند و یا حداقل 3 ساعت بعد از غذا چای بنوشند.


چه زمانی نوشیده شود؟
این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف شود و توصیه بر این است که به علت خالی بودن معده، افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز کنند.

بلافاصله بعد از غذا نیز نباید چای مصرف شود؛ چرا که مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب کمک می کند و ما ایرانی ها باید یاد بگیریم که هر ماده ای را به مقدار کم و به میزان تعیین شده مصرف کنیم.

خواص درمانی چای،خاصیت گیاه چای
 
چرا با خوردن برخی از انواع چای، ترش می‌کنیم؟
چای می‌تواند هم ریفلاکس معده به مری را تشدید کند و هم در جلوگیری از ریفلاکس مؤثر باشد؛ اما چگونه ممکن است این نوشیدنی هر دو اثر متضادی را ایجاد کند؟

چای مرغوب، تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش، گس و قدری تلخ‌مزه باشد، دهانه معده را محکم کرده، از طریق افزایش تونوسیته عضلات صاف اسفنکتر تحتانی مری، جلوی ریفلاکس را می گیرد.

اگر جنس چای از همین چای‌های معطر و زود دم متداولی باشد که اغلب طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن می تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود. بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف می‌کنند احتمالاً از چای های اسانس دار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.


گیاه چای
مدت دم کشیدن چای در عملکرد دارویی آن مؤثر است. چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند ترکیبات تانن آنها آزاد نمی شود و لذا نمی تواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند.


چای را با این ها بخورید
افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص گل محمدی تازه و خوشبو، می تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.


افراد با این مزاج نباید چای بنوشند
مزاج ها اساس و پایه طب را تشکیل می دهند و به قول ابن سینا کسی که طبایع و مزاج ها را بلد نباشد، پزشک نیست انسان ها به دلیل طبایعی که دارند متمایز از یکدیگر بوده و دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به فردی می باشند که در برخورد و رفتار با آنها و نیز در درمان بیماری ها طبع ویژه هر کس باید مدنظر قرار گیرد. یکی از این طبع ها، افراد با مزاج صفراوی هستند که نباید چای بخورند.

در مقابل به افراد گرم مزاج که طبع گرمی دارند نیز توصیه می شود که از نوشیدن چای داغ بپرهیزند. مصرف نوشیدنی های بسیار داغ مثل چای، قهوه و نسکافه صفرای آنها را درگیر می کند و حتی در مواقعی حالات روحی آنها را تحت تأثیر قرار داده و خشم را در این افراد بیشتر می کند.

برای ناراحتی‌های اعصاب و لرزش دست‌ها توصیه می شود که چای بسیار کم نوشیده شود.

   


سه خاصیت ناشناخته چای سبز

دوشنبه 21 فروردین 1396 نویسنده: parastoye bahar |

لاغری با چای سبز,طرز تهیه چای سبز


چای سبز حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان بوده و خواص دیورتیک (ادرارآور) و چربی سوزی دارد. در این مطلب در خصوص نحوه صحیح دم کردن و مصرف آن صحبت خواهیم کرد.

چای سبز
چای سبز یک نوشیدنی فوق العاده است. با وجود اینکه تمام خواص این چای مورد بررسی علمی قرار نگرفته است اما همه محققان بر این عقیده اند که این چای بسیار مفید است. چای سبز حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان بوده و خواص دیورتیک (ادرارآور) و چربی سوزی دارد. در این مطلب در خصوص نحوه صحیح دم کردن و مصرف آن صحبت خواهیم کرد. لطفاً با ما همراه باشید.


چای سبز را مطابق با میلتان آماده کنید
طعم چای سبز بستگی به روشی دارد که شما در تهیه آن به کار می بندید. باید بدانید که دمای آب و مدت زمان دم کشیدن آن جزو عواملی هستند که طعم چای را متفاوت می کنند. چایی سبزخورهای قهار معتقدند که چای سبز خوب، طعم قوی دارد اما تلخ نیست. اگر آب بیش از اندازه داغ باشد یا برگ های چای سبز بیش از اندازه دم بکشند ممکن است که نوشیدنی تان طعم تلخ و نامطلوبی بگیرد. برعکس استفاده از آبی که به اندازه کافی داغ نیست نیز اجازه نمی دهد برگ ها به خوبی خیس شده و طعم خود را آزاد کنند. یادتان باشد که زمان دم کشیدن ایده آل به اندازه برگ های چای سبز نیز بستگی دارد. این چای باید با دمای بین 60 تا 85 درجه سانتی گراد مصرف شود. بهترین زمان برای دم کشیدن چای سبز نیز بین 1 تا 3 دقیقه است.


پژوهش ها چه می گویند؟
نتایج پژوهش های متعدد نشان می دهد که شیوه آماده کردن چای سبز تأثیر زیادی روی میزان آنتی اکسیدان های آن دارد. در نتیجه باید به موارد زیر دقت بیشتری داشته باشید:

* اندازه و شکل برگ های چای سبز از اهمیت بالایی برخوردار است. برگ های ریز و کوچک به سرعت دم می کشند و برگ های بزرگ نیاز به زمان بیشتری دارند تا تمام خواص خود را آزاد کنند.

* معمولاً چای سبز به صورت کیسه ای و همچنین انواع فله ای آن موجود است. در حالت کلی چای سبزی فله ای طرفدار بیشتری دارد و از ارزش بالاتری نیز برخوردار است. چون در تهیه چای فله ای از برگ های جوان، تکه های از ساقه گیاه و کمابیش تمام قسمت های چای دیده می شود. اما چای سبز کیسه ای فقط حاوی برگ های خرد شده چای است. بنابراین بهتر است انواع فله ای چای سبز را انتخاب کنید.

* دمای آب برای دم کردن چای سبز نیز اهمیت بالایی دارد. زمانی که آب جوش می آید باعث می شود تمام کاتچین های چای در حداقل زمان ممکن خارج شود. با این حال یادتان باشد هر چه آب داغ تر باشد میزان خواص چای که برای بدن لازم است کاهش پیدا می کند. بنابراین لازم است که بعد از جوش آمدن آب بلافاصله از آن برای دم کردن چای سبز استفاده نکنید. آب داغی که از حالت جوش افتاده و اندکی خنک شده است کمتر باعث تجزیه شدن ترکیبات چای مانند اسید گالیک در حین دم کشیدن شده و به این ترتیب خواص آن بهتر حفظ می شود.


خطرات مربوط به مصرف چای سبز کدام است؟
به طور کلی چای سبز نوشیدنی سالمی محسوب می شود. یادتان باشد اگر مدت زمان دم کشیدن چای سبز طولانی شود، طعم آن تلخ شده و میزان کافئین آن بیش از میزان لازم خواهد شد. علاوه بر این، طولانی شدن مدت زمان دم کشیدن خطر آزاد شدن ترکیبات خطرناکی مانند آفت کش ها یا فلزات سنگین را نیز افزایش می دهد. بنابراین بهتر است مدت زمان دم کشیدن چای را کوتاه تر کنید.

لاغری با چای سبز,طرز تهیه چای سبز

طعم چای سبز بستگی به روشی دارد که شما در تهیه آن به کار می بندید


چگونه می توان چای سبز را به شیوه ای دیگر مصرف کرد؟
اگر می خواهید از حداکثر میزان قدرت آنتی اکسیدانی فنجان چای سبزتان استفاده کنید می توانید به مدت 2 ساعت برگ های چای را در آب سرد خیس کنید. در این صورت طعم فوق العاده ای خواهید چشید. در این صورت نیز از خواص ضروری این نوشیدنی طبیعی بهره ببرید.

سه خاصیت ناشناخته چای سبز
نتایج برخی پژوهش ها نشان می دهد که این چای خواص ناشناخته و فوق العاده ای دارد. این نوشیدنی خواص ضدسرطانی دارد و کاهش دهنده استرس و بیماری های قلبی است. علاوه بر این 3 خاصیت ویژه دیگری نیز به این چای نسبت می دهند:

چای سبز برای داشتن دندان ها و لثه های سالمتر
محققان در سال 2009 روی وضعیت سلامت دهان و دندان 940 نفر تحقیقاتی انجام دادند. آن ها مشاهده کردند افرادی که به طور منظم چای سبز می نوشند لثه های سالمتری نسبت به افرادی که به ندرت از این چای استفاده می کنند و یا لب آن نمی زنند دارند. هر فنجان چای سبز باعث کاهش عوامل ایجاد کننده بیماری های دهان و دندان مانند خونریزی لثه و تخریب مینای دندان می شود. پس برای داشتن دهانی سالمتر حتماً چای سبز میل کنید.

چای سبز برای پیشگیری از سکته مغزی
لازم است که بعد از جوش آمدن آب بلافاصله از آن برای دم کردن چای سبز استفاده نکنید. آب داغی که از حالت جوش افتاده و اندکی خنک شده است کمتر باعث تجزیه شدن ترکیبات چای مانند اسید گالیک در حین دم کشیدن شده و به این ترتیب خواص آن بهتر حفظ می شود

در همان سال 2009، پژوهش دیگری ارتباط بین مصرف چای سبز و تأثیر آن در کاهش چشمگیر سکته مغزی را به اثبات رساند.

نتایج این پژوهش که روی 195 هزار نفر انجام شده بود نشان می دهد که نوشیدن روزانه 3 فنجان چای سبز خطر بروز سکته مغزی را به میزان 21 درصد کاهش می دهد.

چای سبز برای بهبود عملکرد مغز
به عقیده متخصصان نوشیدن چای سبز باعث محافظت مغز در برابر اثرات مخرب پیری می شود. در سال 2006، محققان تأثیر چای سبز را روی 1000 ژاپنی بیش از 70 سال بررسی کردند. آن ها مشاهده کردند افرادی که در طول زندگی خود چای سبز مصرف کرده اند کمتر دچار مشکلات حافظه و ضعف عمومی عملکرد حافظه خود شده اند. محققان مشاهده کردند افرادی که در طول زندگی خود هر هفته بین 4 تا 6 بار چای سبز مصرف کرده اند به میزان 38 درصد کمتر در معرض مشکلات دژنراتیو مغزی قرار گرفته اند. در واقع این افراد کمتر دچار زوال قدرت عقل شده اند. البته با وجود این نتایج، به نظر می رسد که نمی توان به طور قطع در خصوص تأثیر درمانی چای سبز روی بیماری ها نظر داد. با این حال متخصصان بر این عقیده اند که این چای اثرات پیشگیرانه فوق العاده ای دارد.

   


10 گیاه دارویی برای رفع بوی عرق

چهارشنبه 16 فروردین 1396 نویسنده: parastoye bahar |

بوی عرق بدن,راهکار های دارویی برای رفع بوی عرق


برخی گیاهان دارویی برای رفع بوی بد بدن ناشی از تعریق زیاد پوست و رشد باکتری ها روی آن مفید می باشند. این گیاهان علاوه بر کاهش تعریق بدن و اثر ضدعفونی کنندگی، دارای بوی خوش و مطبوع نیز هستند. لذا نه تنها بدبویی بدن را رفع می کنند، بلکه به خوشبو شدن آن نیز کمک می نمایند.

 

1- برگ مورد
پاشیدن پودر برگ خشک شده گیاه مورد، یا شستشوی پوست با دم کرده غلیظ برگ مورد به علت داشتن تانن فراوان و خاصیت قابض بودن، تعریق پوست را کنترل می کند و اسانس معطر آن باعث خوشبویی بدن می شود.


2- برگ شیرین بیان
دم کرده غلیظ برگ تازه شیرین بیان (حدود 50 گرم در یک لیتر آب جوش که به مدت 15 دقیقه دم کشیده باشد) را جهت شستشوی موضع عرق روزی 2 تا 3 بار استفاده نمایید تا از بوی بد عرق رهایی یابید.


3- برگ حنا
پودر برگ حنا به تنهایی یا همراه با پودر برگ سدر یا جوش شیرین، با اثر خنک کنندگی پوست و کم کردن فعالیت غدد عرق، به رفع بدبویی عرق کمک می کند.

 

همچنین می توان حنا را با جوشانده سماق یا سرکه خمیر کرده و به موضع عرق مالید و نیم ساعت بعد با آبغوره یا سرکه رقیق شده موضع را شستشو داد.

 بوی عرق بدن,راهکار های دارویی برای رفع بوی عرق


 
4- مریم گلی
از جوشانده گیاه مریم گلی همراه با گل ختمی و زوفا، می توان شربت خوراکی تهیه کرد و روزی 2 مرتبه میل نمود تا در کاهش تعریق بدن اثر بگذارد. همچنین پاشیدن پودر آن در زیر بغل یا داخل کفش یا شستشوی موضع عرق با دم کرده غلیظ آن، در رفع بدبویی و خوشبو نمودن پوست موثر است.


5- مازو
تانن فراوان این گیاه، آن را جزو قابض های قوی قرار داده است که استفاده از پودر یا دم کرده غلیظش به کسانی که از ترشح زیاد غدد عرق پوست شاکی اند توصیه می شود.


6- پوست و برگ گردو
برگ گردو دارای خاصیت ضد میکروبی قوی می باشد و شستشوی موضع عرق با خیسانده یا دم کرده غلیظ برگ تازه گردو در رفع بدبویی پوست موثر است. پوست سبز گردو نیز به علت دارا بودن تانن فراوان و قابض بودن، در کنترل ترشح عرق بسیار مفید است. 

 بوی عرق بدن,راهکار های دارویی برای رفع بوی عرق
 
7- نعناع
استفاده خوراکی از برگ تازه نعنا یا عرق نعنا در رفع بدبویی دهان بسیار موثر است. همچنین استفاده از دم کرده نعناع جهت شستشوی پوست بدن علاوه بر رفع بدبویی و کم کردن ترشح غدد عرق باعث خوشبو شدن بدن نیز می شود.


8- برگ سیب
شستشوی بدن با دم کرده برگ تازه درخت سیب، در کاهش بوی بد عرق نقش موثری دارد. خصوصا اگر این دم کرده همراه با کمی سرکه استفاده شود.  

بوی عرق بدن,راهکار های دارویی برای رفع بوی عرق
 

 9- گل سرخ
گذاشتن گلبرگ های تازه گل سرخ روی موضع عرق یا شستشوی بدن با گلاب یا پاشیدن پودر گل سرخ زیر بغل یا داخل کفش، از دیگر روش های طبیعی کاهش عرق و رفع بوی آن محسوب می شود.


10- رزماری
این گیاه که به اکلیل کوهی نیز شهرت دارد، در کاهش تعریق بدن اثر بسزایی دارد. می توان ترکیبی از 50 گرم پودر برگ رزماری و 200 گرم پودر تالک تهیه نمود و روزی 2 تا 3 بار به محل عرق پاشید.

علاوه بر گیاهان دارویی مذکور، استفاده از جوش شیرین، گِل ارمنی و زاج سفید نیز که در واقع جزو مواد معدنی دارویی هستند، برای درمان تعریق و بوی بد آن موثر است.

گِل ارمنی یا همان خاک ارژیل، نوعی گِل رس خالص ورز داده شده است که در التیام زخم و ضدعفونی کردن پوست و رفع بوی بدن موثر است. طرز استفاده از این ماده معدنی به این صورت است که می توان آن را به صورت خشک به تنهایی و یا ترکیب با پودر نعناع و گل سرخ روی موضع عرق پاشید، یا به صورت محلول با مقداری آب و سرکه به صورت گل شل درآورد و روزی نیم ساعت روی موضع عرق گذاشت. به طور کلی ذرات رس قدرت جذب بالایی دارند.
 

   


دانلود آهنگ عاشقانه از فرزاد فرزین

سه شنبه 8 فروردین 1396 نویسنده: parastoye bahar |

دانلود جدیدترین آهنگ فرزاد فرزین به نام عاشقانه

دانلود آهنگ غمگین فرزاد فرزین به نام عاشقانه با کیفیت بالا و لینک مستقیم

فرزاد فرزین , عاشقانه
فرزاد فرزین

دانلود آهنگ با کیفیت 320

   


یک درمان طبیعی برای سینوزیت

دوشنبه 7 فروردین 1396 نویسنده: parastoye bahar |

گیاهان دارویی برای سینوزیت

در صورت بروز عفونت باکتریایی یا ویروسی، سینوس ها دچار التهاب شده و مشکل معروف به سینوزیت بروز می کند. ترکیب زنجبیل با سرکه سیب یکی از درمان های طبیعی و تسکین دهنده سینوزیت است.


سینوزیت
سینوس ها حفره های استخوانی پر از هوا هستند که در جمجمه و نزدیک بینی قرار دارند. سینوس ها پوشیده از سلول هایی هستند که بلغم (مخاط) تولید می کنند. کار بلغم تولید شده نرم نگه داشتن منطقه در حین تنفس است.

در صورت بروز عفونت باکتریایی یا ویروسی، این بافت های نرم دچار التهاب شده و مشکل معروف به سینوزیت بروز می کند. این بیماری در ترشحات تولیدشده مشکل ایجاد کرده و باعث افزایش حجم آنها می شود. علاوه بر این رنگ آنها نیز تغییر کرده و به رنگ زرد و سبز در می آید. تمام این مسائل باعث ایجاد سردرد و احساس فشار در بینی و همچنین قسمت فوقانی سر می شود.

عفونت سینوس در اثر سرماخوردگی و یا واکنش به عوامل آلاینده محیط تشدید شده و حاد می شود. علاوه بر این ممکن است که سینوزیت مزمن شده و بین 10 تا 12 هفته طول بکشد.

در هر دو صورت، روش های طبیعی مناسبی برای کنترل علائم این بیماری و تسریع روند درمان وجود دارد. ترکیب زنجفیل با سرکه سیب یکی از درمان های طبیعی و تسکین دهنده سینوزیت است. در این مطلب شما را با روش تهیه این درمان خانگی و شیوه استفاده از آن بیشتر آشنا می کنیم.


تسکین سینوزیت به کمک دو ترکیب فوق العاده
ترکیب ریشه زنجبیل با سرکه سیب یک درمان طبیعی و موثر برای تسکین سینوزیت است. این دو ماده غذایی شهرت زیادی در کاهش التهاب، خواص آنتی اکسیدانی و برطرف کردن احتقان دارند و بیماری های زیادی را درمان می کنند. تهیه یک داروی طبیعی از این دو ماده غذایی با مازاد ترشحات سینوس ها مقابله کرده و شما را از شر عفونت های ویروسی و باکتری ها و همچنین التهاب ها خلاص می کند.


اندر خواص زنجبیل
ریشه زنجبیل حاوی عامل فعالی به نام ژینژرول (جینجرول) است که از قرن ها پیش به عنوان درمان مناسب برای اختلالات گوارشی و تنفسی استفاده شده است. میزان بالای ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی موجود در این ریشه درمانگر باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن در برابر ویروس ها و باکتری ها می شود.


باید بدانید که ویروس ها و باکتری ها عامل التهاب بافت های نرم سینوس های بینی محسوب می شوند. خوشبختانه زنجبیل این قدرت را دارد که واکنش های آلرژیک را کاهش دهد و مانند یک عامل ضدعفونی کننده از تکثیر قارچ ها جلوگیری کند. زنجبیل معطر است و به همین دلیل باعث باز شدن بینی و تسکین دردهای ناشی از سینوزیت می شود.

گیاهان دارویی برای سینوزیت
 
خواص سرکه سیب
سرکه سیب یک منبع طبیعی از ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و عناصر مغذی است که برای مقابله با سینوزیت موثر عمل می کند. خواص بی نظیر این سرکه به تقویت قدرت دفاعی بدن کمک کرده و باعث کاهش خطر بروز آلرژی، سرماخوردگی، آنفلوانزا و دیگر مشکلات تنفسی می شود.

سرکه سیب حاوی میزان قابل توجهی پتاسیم است که به کاهش ترشح مخاط و بلغم کمک کرده و به این ترتیب مانع از احتقان می شود. خواص ضدعفونی کنندگی این سرکه برای مقابله با عفونت ها فوق العاده است و مانع از ضخیم شدن مخاط می شود.


روش تهیه درمان خانگی سینوزیت با سرکه سیب و زنجبیل
حال که اطلاعاتی کلی در خصوص خواص این دو ماده غذایی به دست آوردید بهتر است روش تهیه این درمان ضد سینوزیت خانگی را نیز بیاموزید. یادتان باشد که سرکه سیب باید صددرصد طبیعی و ارگانیک باشد. چون سرکه سیب تصفیه شده خواص درمانی انواع ارگانیک را ندارد.

گیاهان دارویی برای سینوزیت
 
ترکیبات لازم
ریشه زنجبیل : یک قطعه بزرگ
سرکه سیب طبیعی : یک لیوان معادل 250 میلی لیتر

 

روش تهیه
ریشه زنجبیل را رنده کنید و داخل ظرفی شیشه ای حاوی یک لیوان سرکه سیب بریزید. در شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور نگه دارید و اجازه دهید به مدت 10 روز استراحت کند. هر از گاهی شیشه را تکان دهید تا ترکیب به خوبی مخلوط شود.

روش استفاده
یک روش استفاده از این درمان ضدسینوزیت شامل بوییدن آن به  مدت 5 دقیقه و دو بار در روز است.


شب ها یک پارچه تمیز را به محلول آغشته کنید و آن را به مدت یک ساعت روی گردن خود قرار دهید. این کار را به مدت پنج روز تکرار کنید تا نتیجه مطلوبی حاصل شود.

اگر بعد از چند روز استفاده مداوم از این محلول، بهبودی در وضعیت خود مشاهده نکردید ، به پزشک مراجعه کنید.

یک روش دیگر
روش دیگری برای استفاده از زنجبیل در تسکین و درمان سینوزیت وجود دارد. در این روش کافیست زنجبیل را جوشانده و بخور بگیرید. برای این کار به 5 قاشق زنجبیل تازه و یک لیتر آب نیاز دارید. کافیست زنجبیل تازه را رنده کرده و 5 قاشق (معادل 10 گرم) از آن را در یک لیتر آب بریزید. اجازه دهید با حرارت ملایم به جوش بیاید. سپس ترکیب را به مدت 3 دقیقه بجوشانید و زیر شعله را خاموش کنید. روی سرتان حوله یا دستمالی بیاندازید و بخور بگیرید. این کار را به مدت 5 دقیقه انجام دهید. توصیه می کنیم تا بهبودی کامل هر شب این کار را تکرار کنید.

این دو شیوه روش های مناسبی برای درمان علائم سینوزیت هستند. می توانید با انجام این توصیه ها در عرض چند روز بهبودی قابل توجهی را در شرایط خود مشاهده کنید. در غیر این صورت لازم است حتما به پزشک مراجعه کنید.

 

   


درباره وبلاگ


آخرین پستها


نویسندگان


آمار وبلاگ

کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :