تبلیغات
ravanshenacc - مطالب تیر 1396

اختلالات خوردن

سه شنبه 27 تیر 1396 نویسنده: parastoye bahar |

درمان اختلال‌های خوردن, تغذیه سالم


اختلالات خوردن، دسته‌ای از اختلالات روان‌شناختی است که در آنها به نوعی مساله‌ خوردن مطرح می‌شود؛ زیادخوردن، کم‌خوردن، کنترل‌نکردن و.... اما در اصل مشکل اصلی خوردن نیست که در این نوشته به چند مورد پرداخته می‌شود.

 

بی‌اشتهایی عصبی
برخلاف نام این اختلال، مشکل واقعی مبتلایان به آن بی‌اشتهایی نیست، بلکه آنها بشدت از افزایش وزن یا چاق شدن می‌ترسند. تصویری که این افراد از شکل و اندازه بدن خود دارند بسیار غیرواقعی است. به عنوان مثال با وجود لاغری شدید، همواره ترس زیادی از افزایش وزن یا چاق شدن دارند.

 

ممکن است برای اندازه‌گیری وزن بدنشان از فنون مختلفی از جمله وزن کردن مکرر خود، اندازه‌گیری وسواسی اندام‌ها و استفاده مستمر از آینه برای بازبینی قسمت‌هایی که چاق تصور می‌شود، استفاده کنند. از دست دادن تدریجی وزن در زنان مبتلا به این اختلال باعث توقف قاعدگی آنها می‌شود که در صورت رخ ندادن حداقل سه دوره قاعدگی، این اختلال تشخیص داده می‌شود. درباره مردان، کاهش میل جنسی و سطح تستوسترون جایگزین این ملاک در زنان است.

 

بسیاری از بیماران مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی با این که ممکن است بشدت لاغر و ضعیف شوند، انکار می‌کنند در رابطه با وزن خود مشکل دارند. در واقع به وزن کم خود افتخار می‌کنند. برای مخفی‌کردن لاغری خود دست به هر کاری می‌زنند؛ لباس گشاد می‌پوشند یا گاهی با حمل کردن اجسام بزرگ قصد دارند خود را سنگین‌تر از آنچه هستند نشان دهند، یا اگر قرار باشد در محیطی مانند بیمارستان وزن شوند، امکان دارد مقدار زیادی آب بنوشند تا به صورت موقت وزن خود را بالا ببرند.

دو نوع بی‌اشتهایی عصبی وجود دارد: نوع محدودکننده و نوع پرخوری/ تخلیه‌کننده.
تفاوت اصلی بین این دو نوع مربوط به تفاوت در شگردهایی است که بیماران برای کاهش وزن خود از آنها استفاده می‌کنند. در نوع محدودکننده، برای کم‌کردن مقدار غذایی که خورده می‌شود، تلاش زیادی صورت می‌گیرد و مصرف کالری‌ها به دقت کنترل می‌شود یا با اعمال فعالیت‌های ورزشی شدید خود را لاغر نگه می‌دارند. مبتلایان به این نوع بی‌اشتهایی عصبی اغلب سعی می‌کنند از خوردن در حضور دیگران خودداری کنند. وقتی آنها پشت میز غذاخوری هستند، بیش از حد آهسته می‌خورند، غذای خود را به قطعه‌های بسیار کوچک تقسیم می‌کنند و مخفیانه غذا را دور می‌ریزند.

در نوع پرخوری/ تخلیه‌کننده، بیمار ابتدا پرخوری می‌کند (یعنی بدون کنترل از غذایی بیش از آنچه افراد در زمان یکسان و تحت شرایط یکسان می‌خورند، استفاده می‌کند. برای مثال امکان دارد فرد چند عدد بستنی، یک پاکت شیرینی خشک و کیک شکلاتی کاملی را در یک وعده پرخوری، بخورد). سپس برای از بین بردن کالری‌های مصرف شده به رفتارهای نامناسبی دست می‌زند (برای مثال خود را وادار به استفراغ می‌کند یا از داروهای ملین یا مدر استفاده می‌کند). البته بسیاری از افراد طی دوره بیماری خود هر دو روش شرح داده شده را تجربه می‌کنند.

 

پرخوری عصبی
این اختلال با پرخوری و انجام اقداماتی مانند استفراغ عمدی و تمرین‌های ورزشی شدید و افراطی برای جلوگیری از افزایش وزن مشخص می‌شود. این اختلال، شباهت زیادی با نوع پرخوری/ تخلیه‌کننده بی‌اشتهایی عصبی دارد، اما آنچه نشانه تشخیص و متمایزکردن این دو اختلال از یکدیگر است، وزن فرد است. فرد مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی بشدت لاغر است، در صورتی که درباره فرد مبتلا به پرخوری صدق نمی‌کند.

 

با این که هر دو گروه افراد مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی، ترس شدیدی از چاق‌شدن دارند، برخلاف بیماران مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی، بیماران مبتلا به پرخوری عصبی معمولا وزن طبیعی دارند یا گاهی اندکی اضافه وزن خواهند داشت.

 

پرخوری عصبی معمولا با ایجاد رژیم غذایی که انگیزه آن میل به ترکه‌ای بودن است، آغاز می‌شود. فرد در مراحل اولیه، غذاهای کم کالری می‌خورد، اما به مرور زمان، محدودکردن رژیم غذایی بتدریج از بین می‌رود و فرد خوردن غذاهای ممنوع‌شده را آغاز می‌کند. این غذاها معمولا غذاهای سبک و دسرهایی مانند چیپس سیب‌زمینی، پیتزا، کیک، بستنی و شکلات را شامل می‌شود.

 

کسی که به پرخوری عصبی مبتلاست، ممکن است در یک روز تا 4800 کالری مصرف کند! فرد بعد از پرخوری، برای این که شکست خویشتنداری خود را مدیریت کند، استفراغ‌کردن، روزه‌گرفتن، ورزش‌کردن افراطی یا سوءاستفاده از ملین‌ها را آغاز می‌کند.

 

پرخوری عصبی برای خیلی از بیماران به علت پرداخت صورتحساب‌های سنگین برای غذا، ایجاد مشکلات اقتصادی را نیز به همراه دارد. بیماران مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی معمولا جدی‌بودن مشکل خود را انکار می‌کنند، در مقابل، تنها چیزی که در ذهن بیمار مبتلا به پرخوری عصبی وجود ندارد آسودگی خیال است. آنها به دلیل نداشتن کنترل بر رفتار پرخوری خود، احساس شرم، گناه، خودکم‌بینی و تلاش برای پنهانکاری دارند.

 

این اختلال نیز شامل دو نوع تخلیه‌کننده و غیرتخلیه‌کننده است. در نوع تخلیه‌کننده، فرد از روش‌هایی مانند استفراغ‌کردن و استفاده از ملین‌ها برای جلوگیری از افزایش وزن و خنثی‌کردن اثر پرخوری استفاده می‌کند، اما در نوع غیرتخلیه‌کننده، امکان دارد فرد روزه بگیرد یا ورزش کند، اما استفراغ نمی‌کند و از ملین‌ها و مدرها استفاده نمی‌کند.

 

سن شروع، میزان شیوع
بی‌اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی، معمولا پیش از نوجوانی روی نمی‌دهد. با این حال در برخی موارد اختلالات خوردن، بخصوص بی‌اشتهایی عصبی را حتی در کودکان هفت ساله نیز شناسایی کرده‌اند. بی‌اشتهایی عصبی به احتمال زیاد در پانزده تا نوزده سالگی ایجاد می‌شود، پرخوری عصبی اغلب اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی شروع می‌شود.

 

برخلاف این تصور اشتباه که اختلالات خوردن، مختص سنین جوانی است، این اختلالات حتی در سنین سالخوردگی نیز مشاهده شده است. میزان شیوع بی‌اشتهایی عصبی در میان زنان تقریبا 5/0 درصد است و در مردان تقریباً یک دهم زنان است. بروز بی‌اشتهایی عصبی ظاهرا در دهه‌های اخیر افزایش یافته است.

 

شیوع پرخوری عصبی در میان زنان تقریبا یک تا 3 درصد است و در مردان تقریبا یک دهم زنان است. در واقع میزان شیوع این اختلال‌ها بسیار کم است. همان‌گونه که از آمارها پیداست، با این که اختلال‌های خوردن در مردان نیز روی می‌دهد، در زنان بسیار شایع‌تر است. به طوری که اشاره شد، در ازای هر مرد مبتلا به اختلال خوردن، ده زن به آن مبتلا هستند.

 

آسیب‌های جسمانی و روانی مبتلایان
در افراد مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی، موی سر و همچنین ناخن‌ها، نازک و شکننده و پوست بسیار خشک می‌شود و موهای کرک مانند روی صورت، گردن، بازوها، پشت و پاها شروع به رشد کردن می‌کند. پوست خیلی از بیماران، مخصوصا روی کف دست آنها، به زردی متمایل می‌شود. با سرما مشکل دارند و دست‌ها و پاهای آنها اغلب سرد و کبود است.

 

پوکی استخوان در بیماران مبتلا به بی‌اشتهایی روانی بسیار شایع است. به همین دلیل، بیماران مدام دچار شکستگی و بدشکلی استخوان می‌شوند. به علت فشار خون پایین، احساس خستگی، ضعف و سرگیجه دارند. کمبود ویتامین نیز ممکن است وجود داشته باشد. حتی ممکن است افراد مبتلا به این اختلال از بی‌نظمی‌های قلبی بمیرند.

 

سایر آسیب‌های روانی که ممکن است با این اختلال مشاهده شوند: افسردگی و همچنین وسواس فکری ـ عملی از مشکلات شایع افرادی است که به اختلال بی‌اشتهایی و پرخوری عصبی دچار هستند. ترس از موقعیت‌های اجتماعی (برای مثال خوردن در جمع) نیز در این افراد وجود دارد.

 

همچنین در افراد مبتلا به اختلال پرخوری عصبی و نوع پرخوری/ تخلیه‌کننده اختلال بی‌اشتهایی عصبی، سوءمصرف مواد و الکل مشاهده شده است. در ضمن برخی از افراد مبتلا به این اختلالات دارای سابقه اقدام به خودکشی و مشکلات شخصیتی عمیق (مانند شخصیت دوری‌جو یا مردم‌گریز و کمالگرا) هستند.

 

علت چیست؟
1 ـ وراثت و عوامل زیستی: گرایش مبتلا شدن به اختلال خوردن در خانواده‌های این افراد جریان دارد. خویشاوندان تنی افراد مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی یا پرخوری عصبی، خودشان به میزان بالایی دچار این اختلال هستند. همچنین وجود بی‌نظمی در نوعی انتقال‌دهنده عصبی به نام سروتونین که اشتها و رفتار تغذیه را تنظیم می‌کند، در بروز این اختلال نقش دارد.

 

2ـ تأثیرات همسالان و رسانه‌های گروهی: تحقیقات نشان می‌دهد فشارهای اجتماعی و معیارهایی که برای لاغری از طرف جامعه، گروه همسالان و همچنین رسانه‌های گروهی بر افراد اعمال می‌شود، نقش مهمی در بروز این اختلال دارد.

 

3ـ خانواده: انعطاف‌ناپذیری، محافظت بیش از حد والدین، کمالگرایی، کنترل افراطی و اختلاف زناشویی بین والدین، نمونه‌هایی از رفتارهای نابهنجار رایج در خانواده‌های افراد مبتلا به این مشکلات است. به علاوه، بسیاری از والدین بیماران مبتلا به اختلال‌های خوردن در رابطه با رژیم گرفتن، تأکید بیش از اندازه بر لاغری و ظاهر جسمانی خوب دارند.

 

4 ـ عوامل فردی: به همان میزان که فرد لاغر بودن را معیار جذاب، محبوب و شاد بودن بداند، احساس بسیار بدی از اضافه وزن خود دارد و در نتیجه سعی در کاهش وزن خواهد کرد. یکی دیگر از عوامل فردی دخیل در اختلال خوردن، نارضایتی از بدن است.

 

به زبان ساده‌تر، اگر آن طور که به نظر می‌رسیم را دوست نداشته باشیم، در این صورت احساس بدی درباره خودمان خواهیم داشت و سعی می‌کنیم وزن خود را پایین بیاوریم تا بهتر به نظر برسیم. از نظر تئوری‌های عمیق روان‌شناختی، این نارضایتی از خود (که معمولا فقط هم درباره وزن نیست و این افراد در سایر بخش‌های خود نیز احساس نارضایتی دارند)، نشانه احساس یک خلأ درونی توسط آنهاست که به نوعی فرد، به واسطه خوردن یا اشتغال ذهنی با خوردن و مقاومت در برابر خوردن، سعی در پر کردن آن خلأ دارد.

 

کمالگرایی (نیاز به این‌ که اوضاع بی‌عیب و نقص باشد) عامل خطر مهم دیگری در بروز این اختلال است و افراد کمالگرا، معیارهای سرسختانه و دقیقی برای لاغری خود دارند که باید براساس آن عمل کنند.

 

درمان
در کنار منشأ زیستی و ژنتیکی به نظر می‌رسد مسأله اصلی درباره مشکلات خوردن، احتمالا موضوعات زیربنایی‌تری مثل نارضایتی از خود است که باید به بررسی علل و منشأ آن پرداخت. مشکل در ارتباط با افراد مهم زندگی، انتظارات کمالگرایانه آنها و حالا خود فرد و بسیاری فرضیه‌های دیگر ازجمله این احتمالات هستند.

 

درمان اختلال‌های خوردن در موارد شدید بسیار دشوار است و میزان بازگشت علائم بیماری بالاست، اما در دوره بسیار طولانی، بهبودی امکان‌پذیر است. با توجه به آنچه گفته شد، طیفی از روش‌های درمانی برحسب سبب‌شناسی برای این بیماران به کار می‌رود که عبارتند از:

 

دارو درمانی: معمولا برخی داروها ازجمله داروهای ضدافسردگی در درمان بیماران مبتلا به اختلالات خوردن مفید تشخیص داده شده است. به نظر می‌رسد داروهای ضدافسردگی، خلق بیماران را بهبود می‌بخشد، حساسیت آنها را به شکل و وزن بدن کاهش می‌دهد و موجب تعدیل مشکلات خوردن خواهد شد.

درمان‌شناختی ـ رفتاری: در این درمان بیشتر روی عقاید غیرواقعی و تحریف‌شده‌ای که در ذهن بیمار نقش بسته است تمرکز می‌شود. این عقاید بیشتر حول محور وزن، غذا و همچنین خود فرد می‌گردد (عقاید نادرستی از قبیل این ‌که در صورتی که لاغر نشوم، افراد مرا طرد خواهند کرد).

 

خانواده‌ درمانی: درباره نوجوانان مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی، اکنون خانواده‌درمانی، به میزان بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. در خانواده‌درمانی، درمانگر با والدین کار می‌کند تا آنها کمک کنند بیمار دوباره خوردن را آغاز کند. درمانگر وعده‌های غذای خانواده را مشاهده و والدین را ترغیب می‌کند درباره خوردن فرزندشان به صورت یک تیم عمل کنند. بعد از این ‌که بیمار افزایش وزن را آغاز کرد، به سایر مسائل و مشکلات خانواده پرداخته می‌شود و در نهایت درمانگر به بیمار کمک می‌کند روابط مستقل‌تر و سالم‌تری را با پدر و مادرش برقرار کند.

 

چند نکته راهنما
برخی نکاتی که اجرای آنها توسط خود فرد و خانواده در پیشگیری و درمان اختلال خوردن در کودکان مؤثر تشخیص داده شده است، عبارتند از:
ـ فرزندتان را به خاطر آنچه هست بپذیرید و تحسین و تأیید کنید.

 

ـ ملاک شما برای تحسین فرزندتان همه نقاط قوت شخصیتش باشد، نه فقط تأکید بر ظاهر و زیبایی او.

 

ـ غذا خوردن مناسب را تشویق کنید، نه رژیم گرفتن را.

 

ـ ظاهر و اندازه بدن فرزندتان را با دیگر همسالانش مقایسه نکنید.

 

ـ نقایص ظاهری فرزندتان را به سخره نگیرید و در او احساس شرم و گناه ایجاد نکنید.

 

ـ بیش از حد حمایتگر و سختگیر نباشید و اجازه دهید حس استقلال و تصمیم‌گیری در فرزندتان رشد کند.

 

ـ فرزندتان را به خاطر رفتارهای نامناسب غذا خوردنش سرزنش نکنید و به تهدید و تنبیه متوسل نشوید. به جای آن سعی کنید نگرانی‌های خود را به او ابراز کنید (مثلا به جای ضمیر تو از ضمیر من استفاده کنید، برای مثال به جای این که به او بگویید: «تو خیلی بدغذا هستی»، بگویید: «من از این که به مقدار کافی غذا نمی‌خوری نگران سلامت‌ات هستم.»)

 

ـ کمی دقت نشان می‌دهد مشکلات خوردن با استرس‌ها و مسائل روان‌شناختی ارتباط تنگاتنگی دارد. کنترل و پرداختن به آنها باید در خط اصلی درمان قرار گیرد.

   


چه غذاهایی باعث سلامتی مردان میشود

چهارشنبه 21 تیر 1396 نویسنده: parastoye bahar |

بهبود گردش خون, مواد غذایی سالم

یکی از مشکلات بیشتر آقایان، ابتلا به دردها و گرفتگی‌های عضلانی در طول روز است. راه رهایی از این مشکل هم نوشیدن آب یا خود آلبالو و گیلاس است. رنگدانه‌های موجود در این میوه‌ها، حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که باعث تخفیف التهاب و دردهای عضلانی می‌شوند. به‌علاوه، هنوز عوارض جانبی قابل توجهی هم از مصرف این دو میوه پرطرفدار، گزارش نشده است.

 

اگر دوست دارید که اندامی عضلانی‌تر داشته باشید، مصرف گوشت‌ها را پشت گوشت نیندازید. یکی از توصیه‌های تغذیه‌ای به آقایانی که اهمیت زیادی به اندام خود می‌دهند، مصرف گوشت‌های کم‌چرب به‌جای مکمل‌های پروتئینی برای عضله‌سازی است.

 

استیک بدون چربی، سینه مرغ، گوشت بوقلمون و شترمرغ، گزینه‌های خوبی برای آقایان هستند که هم پروتئین دارند و هم حجم بالایی از لوسین را در خود جای داده‌اند. لوسین، نوعی آمینو اسید است که به ساخت عضله در بدن مردان کمک می‌کند.

 

شکلات، دیگر خوراکی قابل توصیه به مردان است. شکلات می‌تواند باعث بهبود گردش خون در بدن شود. فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ هم می‌توانند به کاهش کلسترول خون و بهبود گردش خون و فشار خون در بدن مردان کمک کنند. به این ترتیب، هم سلامت قلب آقایان با مصرف حدود ۳۰ گرم شکلات تلخ در طول روز تضمین خواهد شد و هم سلامت چرخه جنسی آنها.

 

حلزون و دیگر غذاهای دریایی سرشار از روی هستند که برای سلامت قلب،عضلات و دستگاه تولید مثل مفیدند.سطوح پایین روی با کیفیت پایین اسپرم و نازایی مردان در ارتباط است.

 

آووکادو میوه ای غنی از چربی های مفید است و اسیدهای چرب غیر اشباع تک زنجیره(MUFA) در این میوه در مقابل کلسترول عمل میکنند و هم توتال کلسترول و هم LDL را کاهش می دهند. روغن زیتون و مغزدانه ها نیز حاوی چربی های مفید هستند.

 

ماهی های چرب مثل سالمون و ساردین نیز از دیگر منابع خوب چربی ها هستند.این ماهی ها حاوی اسیدهای چرب امگا3 هستند که از بیماری های قلبی که عامل اصلی مرگ و میر مردان در آمریکا میباشد محافظت میکنند.مصرف 2 سروینگ ماهی در هفته میتواند ریسک بیماری های قلبی را کاهش دهد.

 

زنجبیل از ترکیباتی است که می تواند به کاهش التهاب کمک کند. درنتیجه خوردن زنجبیل می تواند در کاهش درد عضلانی ناشی از فعالیت بدنی موثر باشد.

 


سلامتی مردان, غذاهای مردانه

 

وی پروتئین موجود در شیر و ماست از دیگر منابع اسید آمینه لوسین میباشند که یک اسیدآمینه عضله ساز است.

 

موز نیز بدلیل سرشار بودن از پتاسیم برای انقباضات عضلانی و سلامت استخوان مفید است.دریافت مقادیر کافی پتاسیم به اندازه محدودیت دریافت سدیم برای کاهش فشار خون اهمیت دارد.

 

آجیل ها از جمله پسته منبع خوبی از پروتئین،فیبر و روی هستند .مقادیر بالای استرول ها در پسته می توانند سطوح کلسترول را بهبود بخشند. همچنین یک اونس آجیل برزیلی هفت برابر بیشتر از ارزش روزانه سلنیم دارد.این ماده معدنی برای ارتقای سیستم ایمنی و کمک به غده تیروئید ضروری است.

 

گوجه فرنگی که غنی از لیکوپن است بدن را در مقابل برخی سرطان ها محافظت میکند.بعضی مطالعات بیان کرده اند مردانی که بطور منظم سس گوجه فرنگی مصرف می کنند کمتر به سرطان پروستات مبتلا میگردند. یکی دیگر از غذاهایی که بدن را در مقابل این سرطان محافظت میکند سویا است.توفو و شیرسویا از موادی هستند که میتوانند بدین منظور استفاده شوند.در کشورهای آسیایی نسبت به آمریکا مردم 90 برابر بیشتر غذاهای حاوی سویا مصرف میکنند و درنتیجه سرطان پروستات در این کشورها کمتر است.

 

سبزیجات نارنجی رنگ منبع خوبی از بتاکاروتن،لوتئین و ویتامین سی هستند که میتوانند ریسک ابتلا به بزرگ شدن پروستات را کاهش دهند.فلفل دلمه ای قرمز،هویج،کدو تنبل و سیب زمینی شیرین انتخاب های خوبی از این گروه هستند.

 

سبزیجات برگ سبز تیره،اسفناج و کلم پیچ نیز میتوانند به سلامت چشم و پروستات کمک کنند.این سبزیجات حاوی مقادیر زیادی لوتئین و زآگزانتین هستند که هردو این ترکیبات از کاتاراکت و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) پیشگیری میکنند.

 

تخم مرغ نیز دارای پروتئین،لوتئین و آهن است و هر زرده آن محتوی 185 میلیگرم کلسترول است (یک فرد سالم تا 300 میلی گرم کلسترول در روز میتواند دریافت کند).

 

برنج قهوه ای و دیگر غلات کامل نیز میتوانند به حفظ وزن سالم شما و کاهش ریسک بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 کمک کنند.

   


چاقی بیش از حد, غذاهای اعتیادآور

در اعتیاد به مواد غذایی به سادگی، فرد به تنقلات معتاد می شود همانطوریکه معتادان مواد مخدر به مواد مخدر معتاد می شوند. این شامل همان مناطق در مغز، همان انتقال دهنده های عصبی و بسیاری از علائم یکسان می باشد.

اعتیاد غذایی چیست؟
گاهی از اوقات میبینید که نمی توانید جلوی خوردن چیزی را در خـــودتان بگیرید، به آن اعتیاد غذایی گفته می شود. اعــتیاد غـذایـــی در شکل ها و انواع مختلف وجود دارد کـه میـتـواند به چاقی بیش از حد، دیابت، جوع و سایر بیماری های خطرناک منجر شود. فهمیدن دلیل ابتلا به این اعتیاد هـای غذایـی کـار سـاده ای نیــست، امـا اگر می بینید که نمـی تــوانید در خوردن چیزی جلوی خودتان را بگیرید، این مقاله را حتما مطالعه کنید.

 

چگونه این اعتیاد به مواد غذایی ایجاد می شود:
غذاهای آشغال فراوری شده یک اثر قدرتمند روی مراکز پاداش در مغز دارد که انتقال دهنده های عصبی مغز مانند دوپامین را درگیر می کند. مشکل سازترین غذاهای آشغال حاوی شکر یا آرد گندم تصفیه شده و یا هر دو آنها می باشد. اعتیاد به مواد غذایی به علت عدم اراده و یا چیزی شبیه به آن نیست اعتیاد توسط سیگنال شدید دوپامین "ربایش" بیوشیمی مغز ایجاد می شود. مطالعات بسیاری مبنی بر اینکه اعتیاد به مواد غذایی یک مشکل واقعی است وجود دارد.

 

بعضی از انواع غذاهای اعتیادآور:
کافئین:چای و قهوه حاوی کافئین است که یکی از محرکان اعتیاد آور سیستم عصبی به شمار می رود.

 

شکر: مصرف شکر زیاد، مکانیسم تولید گلوکز را در بدن مختل می کند. مهمترین منبع گلوکز در بدن کربوهیدرات ها هستند، به همین دلیل اگر کسی به مقدار زیاد از شکر استفاده کند، که یکی دیگر از منابع گلوکز است، بدن برای انرژی به شکر وابسته میشود.

 

شکلات: شکلات حاوی تئوبرومین است—ماده ای شبیه به کافئین—همچنین حاوی فنتیلامین (PEA)، ماده ای که روی وضعیت روانی تاثیر می گذارد و شهوت جنسی را بالا می برد.

 

غذاهای افیونی:یک نظریه می گوید مواد لبنی و حبوبات مثل پاستا، نان و چیپس می توانند اعتیادآور باشند. این باور وجود دارد که پروتئین موجود در این غذاها حاوی پپتیدهای اعتیادآور است که افیون نامیده می شود و باعث می شود که بدن اکسورفین تولید کند. اکسورفین تاثیرات بسیاری روی بدن میگذارد، از قبیل: بالا بردن شهوت و میل جنسی و اعتیاد.

 

بعضی بر این عقیده اند که لبنیات و حبوبات به این دلیل تاثیر اعتیادآور روی بدن میگذارند چون بدن ما برای استفاده از چنین غذاهایی طراحی نشده است. مثلاً ماکارونی یا پنیر را به صورت عادی در طبیعت نمی بینیم. این غذاها میتواند در بدن ایجاد حساسیت و آلرژی نیز بکند.

 

 علائم معتادان مواد غذایی, غذاهای اعتیادآور

نشانه های اعتیاد غذایی:
هیچ آزمایش خون برای تشخیص اعتیاد به مواد غذایی در دسترس وجود ندارد. درست مانند دیگر اعتیاد ها، از روی علائم رفتاری تشخیص داده می شود.
در اینجا 8 علائم رایج در معتادان مواد غذایی عبارتند از:
1 - با وجود احساس سیری شما اغلب برای دریافت غذاهای خاص هوس می کنید.


2 - هنگامی که شروع به غذا خوردن می کنید با ولع می خورید و اغلب خودتان احساس می کنید خیلی بیشتر از آنچه که برایتان در نظر گرفته شده است می خورید.


3 - هنگامی غذا خوردن با ولع غذا می خورید و گاهی شما احساس بیش از حد خوردن دارید.


4 - شما اغلب احساس گناه بعد از خوردن غذاهای خاص دارید هنوز غذا خوردن پایان نیافته دوباره به زودی شروع به غذا خوردن می نمایید.


5 - شما گاهی اوقات بهانه در سر می سازید که در موقع هوس غذایی غذا بخورید.


6 - شما بارها و بارها سعی به ترک خوردن و یا مقرراتی ( شامل وعده های غذایی در روز ) در مورد غذاهای خاص تنظیم می کنید اما ناموفق بوده اید.


7 - شما اغلب مصرف مواد غذایی ناسالم را از دیگران مخفی می کنید.


8 - شما احساس ناتوانی در کنترل مصرف مواد غذایی ناسالم دارید با وجود دانستن این که این غذاها باعث آسیب فیزیکی ( شامل افزایش وزن ) شما می شود.


اگر شما 4 - 5 مورد از این مشکلات را دارید احتمالا شما یک مشکل جدی با مواد غذایی دارید. اگر شما به 6 مورد یا بیشتر مبتلا هستید سپس شما به احتمال زیاد معتاد به مواد غذایی هستید.

 

چطور از اعتیادهای غذایی جلوگیری کنید:
همانطور که قبلاً ذکر شد، غذاهایی هستند که ذاتاً اعتیادآورند و اگر کسی زیاد از آنها استفاده کند ممکن است به آن معتاد شود. نوشیدن 2 تا 3 فنجان قهوه در روز میتواند باعث اعتیاد شود. همچنین مصرف زیاد شکر، شکلات و بعضی محصولات لبنی و حبوبات نیز می تواند اعتیاد بیاورد. هنوز مشخص نشده است که فرد باید چه میزان از این مواد را مصرف کند تا به آن معتاد شود.

 

حفظ تعادل در خوردن مهمترین چیز است. همیشه به واکنش بدنتان بعد از صرف هر غذایی توجه کنید. اگر دیدید گرسنه تر شدید، بدانید که آن از غذاهای آلرژی زا بوده است.

 

شراب خواری به خاطر وجود مشکلات در زندگی نیز جزء همین اعتیاد ها است. مردانی که متعلق به خانواده ای هستند که سابقه ی مشکلات روانی در آن وجود داشته است، بیشتر دچار این مسئله می شوند. برای کنار گذاشتن آن حتماً باید با متخصص مشورت کنند.

 
درمان اعتیاد غذایی,اعــتیاد غـذایـــی



 

چطور بر اعتیاد غذایی غلبه کنیم؟
رهایی از اعتیاد غذایی یک فرایند است، و چیزی که اهمیت دارد، رهایی از غذاست . بازگرفتن قدرت از دست غذا، اغلب نیازمند یک رویکرد گروهی است تا رهایی کامل و درست حاصل شود در اینجا چند قدم که باید برای کمک به ترک اعتیاد به مواد غذایی برداشته شود را می آوریم:

 

• رابطه سالم و درستی با غذا ایجاد کنید.
در شیوه‌های سنتی دوازده مرحله‌ای ترک این اعتیاد، معتادان برای خویشتن‌دار باقی ماندن به چالش کشیده می‌شوند با این‌حال، کسی که اعتیاد غذایی دارد به سادگی نمی‌تواند با نخوردن خویشتن داری کند چون غذا برای زنده ماندن لازم است از این رو، کسی که از این اعتیاد رنج می‌برد باید یاد بگیرد با ایجاد رابطه سالم با غذا، به‌طور مناسب بخورد.

 

• درمورد غذاهای ناسالم، حد و حدود تعیین کنید.
مخصوصا، غذاهای “ناسالم” یا برانگیزاننده را از رژیم غذایی حذف کنید و حد و حدودهایی را مشخص نمایید تا مدیریت این غذاها به شیوه‌ای سالم‌تر دوباره فراگرفته شود اگر کسی هنگام استرس درخوردن بستنی زیاده‌روی می‌کند، بهترین کار این است که بستنی در خانه نگهداری نشود حذف عامل وسوسه تا زمانی‌که او دوباره به شیوه‌ای متعادل بستنی بخورد، راهی قابل اعتماد است.


• از یک برنامه غذایی سازماندهی شده پیروی کنید.
کسی که از رابطه ناسالم با غذا رنج می‌برد می‌تواند با پیروی از یک برنامه غذایی و الگوهای نرمال خوردن، در مسیر درست ترک این اعتیاد قرار بگیرد این شیوه به فرد کمک می‌کند شرایط قابل اعتمادی برای غذا قائل شده و احساس رضایت کند، بنابراین نیاز روانی به خوردن پیدا نمی‌کند وقتی محرومیت فیزیکی از غذا وجود داشته باشد، ازدست دادن کنترل دربرابر غذا، وسوسه‌انگیزتر خواهد بود.

 

• استراتژی های درست غلبه را یادبگیرید.
دلایل غلبه براین اعتیاد را مورد ملاحظه قرار دهید . مکانیسم‌های پیروزی‌های بهتر را شناسایی کرده تا بتوانید یادگیری راه‌های سالم‌تر غلبه بر احساسات را شروع کنید.

 

• به دنبال توصیه‌های حرفه‌ای باشید.
غلبه بر اعتیاد غذایی یک فرایند است و یک شبه اتفاق نمی‌افتد؛ اغلب به یک متخصص تغذیه و یک روانپزشک که در زمینه اختلالات خوردن تخصص دارد نیاز است این حرفه‌ای‌ها به فرد معتاد به غذا کمک می‌کنند تا استراتژی‌های مناسب را بکار بسته و به او توصیه‌های توجیه‌پذیر و منطقی ارائه می‌دهند.

   


بخور نخور های شب یلدا

یکشنبه 11 تیر 1396 نویسنده: parastoye bahar |

پرخوری در شب یلدا, سکته قلبی و مغزی

با نزدیک شدن به بلند ترین شب سال، همه در جنب و جوش برای تدارک مهمانی برای اقوام و دوستان خود هستند. شب یلدا یکی از قدیمی ترین رسومات ایرانی ها به حساب می آید که با چیدن سفره هایی مملو از خوراکی های رنگارنگ در این شب معروف است اما چه خوب است اگر این سفره های پر رنگ و لعاب ضرری به اعضای خانواده وارد نکند.

 

پرخوری در شب یلدا یکی از مهم ترین و دردسرساز ترین مشکلاتی است که ایرانی در بلندترین شب سال آن را رعایت نمی کنند .همان طور که می دانیم این شب با شبهای دیگر فقط 1 دقیقه تفاوت دارد و چه خوب است برای همین 60 ثانیه خود و اطرافیانمان را دچار مشکلات حاد تغذیه ای و گوارشی نکنیم .اما به هرحال ایرانی ها طی رسومات خود خوراکی های رنگارنگی را برای این شب خاطره انگیز تدارک می بینند و گاهی با اشتباهاتی چون پرخوری و روی هم خوری این شب طولانی را به کابوس بدل می کنند .

 

نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان داده است شب جشن ها در کشور با وجود تمام خاطرات شیرین خود یکی از خطرناک ترین شب ها رقم می خورد و معمولا عده زیادی از افراد به اورژانس بیمارستان ها مراجعه می کنند و موارد سکته قلبی و مغزی در این شب ها بسیار بالا است چرا که افراد با یک جمله ساده « یک شب که هزار شب نمی شه» جان خود را به خطر می اندازند بویژه اگر دچار بیماری های زمینه ای هستند هرگز رژیم غذایی خود را فراموش نکنند کنترل قند ، فشار خون و چربی خون در این شب برای افراد الزامی است و بهترین و اساسی ترین توصیه خوردن شام سبک زودهنگام و در عوض خوردن میوه های کم کالری مثل انار در این شب است.

 

خانواده ها شام را زود میل کنند چرا که خوردن شام دیروقت برابر است با خواب ، سوء جذب و عدم هضم مواد غذایی که این موارد به خودی خود مشکلات عمده ای را در پی دارد .یکی دیگر از توصیه های مهم در این شب که متخصصان تغذیه بسیار روی آن تاکید دارند عدم استفاده از انواع شیرینی ها پس از خوردن شام است چرا که با این کار یک کالری مازاد وارد بدن می کنند مخصوصا افرادی که دارای قند خون هستند دور شیرینی ها خط قرمز بکشند .

 

مصرف آجیل های شور نه تنها موجب افزایش چربی خون بلکه باعث بالا رفتن فشار خون افراد می شود و همان طور که می دانیم فشار خون به مرگ خاموش معروف است و با بالارفتن آن بیماران را در گیر سکته های مغزی ، قلبی و گاهی دچار مرگ می کند . بیمارانی که دچار فشار خون هستند از مصرف آجیل ها مخصوصا آجیل های شور اکیدا خود داری کنند و از انواع خام آن استفاده نمایند . مصرف آجیل به علت دارا بودن منابع غنی کالری برای سلامت افراد مفید اند اما مصرف بی رویه آن باعث چاقی و افزایش وزن می شود لازم به ذکر است منظور از آجیل ، مغزها هستند در میان آجیل ها مصرف پسته، انواع بادام، فندق و گردو بر انواع تخمه ها ارجحیت دارد.

 

پرخوری در شب یلدا,بخور نخور های شب یلدا
 

آجیل ها را از مکان های بهداشتی تهیه کنند و توصیه می شود آجیل هایی چون پسته، بادام، گردو و فندق بصورت پوست نشده خریداری شود چرا که افراد سود جود ممکن است آجیل های مانده و کهنه را به عنوان آجیل تازه به مردم بفروشند بنابراین افراد در خرید آجیل بسیار دقت کنند البته از 2 طریق آجیل مانده را می توان تشخیص داد ، آجیل مانده بوی «نا» می دهد و رنگ غیر عادی دارد . علاوه بر موارد ذکر شده گاهی دیده می شود آجیل ها را با رنگ های خوراکی بو می دهند تا ماندگی آن ها مشخص نشود بنابراین حتما قبل از خرید مغزها پوست آن را بکنید و اگر به رنگ قهوه ای تمایل داشت از خرید آن به شدت بپرهیزید .

 

والدین دقت داشته باشند ، باید در میزان مصرف آجیل دقت شود چون مصرف زیاد آن باعث بروز مشکلات گوارشی شدیدی در کودکان می شود همچنین میوه ای مانند هندوانه که فصل آن نیست حتما از مکان هایی خریداری شود که در شرایط بهداشتی مناسبی نگه داری شده است.افراد حتی الامکان از مصرف باسلوق بدلیل کالری فراوانی که دارد خودداری کنند و در صورت تمایل از باسلوق های بسته بندی شده و دارای تاریخ تولید و انقضا مصرف کنند.

 

بجای مصرف آب انار از خود میوه انار استفاده شود و حتما دانه های آن خورده شود چرا که هسته انار بدلیل دارا بودن اسیدهای چرب در بهبود و تنظیم عملکرد سیستم متابولیسم بدن موثر است بخصوص در افرادی که دارای مشکلاتی مانند اضافه وزن، چاقی و دیابت هستند علاوه بر آن رنگ قرمز انار به علت وجود پلی فنل هاست. پلی فنل ها موادی هستند که از آسیب سلولی جلوگیری می کنند، خواص آنتی اکسیدانی قوی و همچنین خواص ضد التهابی دارند.

 

افراد در این شب اعتدال را رعایت کنند و چه خوب است اگر در این شب 2 واحد میوه مصرف شد ( یک انار و یک لیوان هندوانه ) همچنین در رابطه با آجیل ها مصرف یک مشت آن ‌( 30-40 گرم ) مناسب است و اگر خشکبار مصرف می کنند به اندازه یک چهارم کفایت می کند. خانواده ها با رعایت این توصیه ها شب آرامش بخش و خاطره انگیزی را رقم می زنند .

 

افرادی که دچار قند خون ، چربی خون و فشار خون هستند و علاوه بر آن کودکان جز گروه هایی که هستند که در این شب طولانی باید بیشتر از افراد دیگر به تغذیه خود بهاء دهند .

   


مواد طبیعی برای رشد ابروها

چهارشنبه 7 تیر 1396 نویسنده: parastoye bahar |

مواد طبیعی برای افزایش رشد ابرو ها

کوکا : اگر شما نیز دارای ابروهای کم پشتی هستید و دوست دارید در کوتاه ترین زمان ممکن رشد ابروهای خود را تقویت کنید پیشنهاد میکنیم ادامه این مقاله را مطالعه نمایید. مواد طبیعی و خانگی زیر سال هاست در کشورهای مختلف برای رشد موهای سر و ابرو به کار می روند. به ویژه روغن نارگیل که هزاران سال است در کشورهایی مانند هند برای تقویت ریشه های مو استفاده می شود و پیشنهاد اول سایت کوکا برای شما نیز استفاده از روغن نارگیل طبیعی و اصل می باشد.

رشد ابرو , روغن نارگیلرشد ابرو

روغن کرچک

روغن کرچک یکی از موثرترین راههای تقویت رشد ابرو است. این روغن حاوی پروتئین، ویتامین ها، اسید های چرب و آنتی اکسیدان ها است که فولیکول های مو را تقویت می کند و باعث رشد موی ابرو می شود.

روش استفاده

یک سواب پنبه را در روغن کرچک خام فرو کرده و روی هر ابرو بگذارید.

ابروها را با نوک انگشتان 2 تا 3 دقیقه ماساژ دهید.

بگذارید به مدت 30 دقیقه یا یک شب بر روی ایروها بماند.

با آب ولرم بشویید.

این کار را چندین هفته تکرار کنید تا نتیجه ی آن را ببینید.

نکته: اگر روغن کرچک باعث سوزش ابرو ها می شود نباید از آن استفاده کنید.

اگر به ابروهای اسپرت و پهن علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم مطلب مدل ابرو اسپرت را نیز مشاهده فرمایید.

روغن نارگیل

برای پر کردن ابروهای متراکم می توانید از روغن نارگیل استفاده کنید. پروتئین های مختلف و همچنین مواد مغذی مثل ویتامین E و آهن در روغن نارگیل باعث رشد ابروها و ضخیم تر شدن آن ها شده و ابروها را تیره تر می کند.

روش استفاده

چند قطره روغن نارگیل گرم را روی ابروها بمالید.

چند دقیقه به آرامی ماساژ دهید.

بگذاید یک شب بر روی ابرو بماند.

صبح روز بعد آن را با آب گرم بشویید.

این کار را 1 تا 2 ماه انجام دهید تا تغییرات را متوجه شوید.

روغن زیتون

روغن زیتون هم برای ابروهای شما مناسب است. روغن زیتون غنی از ویتامین E بوده و می تواند رشد موهای ابروی شما را سریعتر و ضخیم تر کند.

روش استفاده

قبل از خواب ابروهای خود را با روغن زیتون گرم به مدت 5 دقیقه ماساژ دهید، بگذارید یک شب بر روی ابرو بماند و روز بعد با آب گرم بشویید.

پس از آن یک مخلوط حاوی 1/2 قاشق چای خوری روغن زیتون و چند قطره عسل تهیه کنید. آن را بر روی ابروها بگذارید و چند دقیقه ماساژ دهید. بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب گرم شستشو دهید.

آب پیاز

آب پیاز باعث رشد سریع تر ابرو می شود. آب پیاز دارای گوگرد است که بافت های کلاژن مورد نیاز برای رشد ابرو را بهبود می بخشد و فولیکول های مو را تقویت می کند.

روش استفاده

آب یک پیاز کوچک را بگیرید.

ابرو ها را با آب پیاز به مدت 5 دقیقه ماساژ دهید.

اجازه دهید خشک شود و سپس با آب سرد بشویید.

این درمان را یک بار در هفته انجام دهید تا نتیجه بگیرید.

اگر به مدل های موی مردانه و پسرانه نیز علاقه مند هستید پیشنهاد میکنیم مطلب مدل مو مردانه را نیز مشاهده فرمایید

زرده تخم مرغ

موی ابرو از پروتئین کراتین تشکیل شده اند و تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین است. بنابراین، می تواند به بهبود سلامت موهای ابرو کمک کرده و ابروهای شما را ضخیم سازد.

روش استفاده

زرده ی تخم مرغ را از سفیده جدا کنید.

زرده را بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند.

آن را بر روی ابرو ها بمالید و بگذارید 15 – 20 دقیقه بماند، سپس با آب سرد شستشو دهید.

از این روش یک یا دو بار در هفته استفاده کنید.

تخم شنبلیله

تخم شنبلیله هم می تواند باعث رشد ابرو و ضخیم تر شدن ابرو ها شود. تخم شنبلیله غنی از پروتئین و همچنین اسید نیکوتینیک و لسیتین است که باعث رشد موی ابرو شده و در بازسازی فولیکول های مو هم کمک می کنند.

روش استفاده

تخم شنبلیله را به مدت 5 ساعت بخیسانید و خمیری از آن تهیه کنید.

روغن نارگیل یا روغن بادام به آن اضافه کنید و به وسیله ی برس بر روی ابروها بمالید.

بگذارید یک شب بر روی ابروها بماند و سپس با آب گرم بشویید.

این به مدت 2 ماه و 2 تا 3 بار در هفته تکرار کنید.

آلوئه ورا

آلوئه ورا دارای آنزیم ها و خواص مرطوب کننده است که فولیکول های مو را تقویت می کنند و ابروهای شما سریعتر رشد کرده و ضخیم تر می شوند.

روش استفاده

ژل را از یک برگ آلوئه ورا جدا کنید و به آرامی آن را بر روی ابروها ماساژ دهید. اجازه دهید تا 30 دقیقه بر روی ابرو بماند و سپس با آب گرم بشویید.

لیمو

لیمو باعث ضخیم تر شدن ابرو می شود. لیمو غنی از ویتامین های C و B، اسید فولیک و دیگر مواد مغذی است که رشد ابرو را افزایش می دهد.

روش استفاده

یک برش لیمو را بر روی ابرو خود بگذارید و بعد از 20 دقیقه با آب گرم بشویید.

در روشی دیگر آب یک لیموترش را با 1/4 فنجان روغن نارگیل ترکیب کنید و بگذارید حداقل 15 روز در یک محل خنک و خشک بماند. پس از آماده شدن، هر شب قبل از خواب آن را بر روی ابروها مالیده و صبح روز بعد آن را بشویید.

نکته: پس از استفاده از لیمو تا 2 ساعت در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید زیرا می تواند رنگ مو را روشن کند.

عکس های لو رفته بازیگران هالیوود

شیر

شما می توانید از شیر برای رشد موی ابرو استفاده کنید. شیر حاوی پروتئین و همچنین سایر مواد مغذی است که ریشه مو را تغذیه کرده و رشد مو را بهبود می بخشد.

روش استفاده

مقداری شیر در یک کاسه بریزید.

با چوب پنبه بر روی ابرو ها بمالید.

بگذارید تا خشک شود و سپس آن را با آب گرم بشویید.

تا رسیدن به نتیجه ی دلخواه این روش را ادامه دهید.

رژیم غذایی سالم

رژیم غذایی مناسب برای داشتن ابروهای پرپشت و ضخیم ضروری است.

غذاهای حاوی ویتامین A مانند فلفل قرمز، سیب زمینی شیرین و هویج استفاده کنید.

غذاهای حاوی ویتامین C مانند لیمو، فلفل، بروکلی، پاپایا و پرتقال را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

غذاهای دارای ویتامین E بالا مانند بادام، بادام زمینی، ریحان، اسفناج و زیتون بخورید.

غذاهای غنی از پروتئین مانند پنیر، توفو، لوبیا، عدس و ماست استفاده کنید.

غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا 3 مانند آووکادو، گردو و روغن زیتون را مصرف کنید.

غذاهای غنی از آهن مانند شیر و سبزیجات سبز را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید.

سیر

سیر در رشد ابروها کمک می کند، ولی با سوزش فراوان همراه است، روش استفاده آن به این صورت است که ، سیر را از وسط نصف کرده و کمی فشار دهید تا آب بیاندازد ،و بعد به موهای ابرویتان بمالید و آن ها را شانه کنید و بگذارید به مدت چند ساعت بماند.
بهترین راه حل پیشنهادی به خانم ها این است که یک عدد سیر را رنده نموده، آب آن را در جهت رویش ابرو روی ابروها کامل قرار دهند.پس از آنکه سیر خشک شد با آب ولرم ابروها
را در جهت رویش شستشو داده و حداقل روزی دوبار به این کار ادامه دهند.عکس دختر ایرانی خوشگل

زمانی که سیر روی ابرو خشک شده با ناخن سیر را از روی ابرو پاک نکنید.
افرادی که به سیر آلرژی دارند و پوست شان ملتهب می شود از این روش استفاده نکنند.
نکته آخر اینکه اجازه ندهید سیر به مدت طولانی روی پوست بماند چون باعث سوختگی می‌شود.

روغن رزماری

اگر می توانید بوی تند رز ماری را تحمل کنید و یا حتی بویش را دوست دارید. روغن رزماری یک درمان گیاهی فوق العاده موثر است. ابرو را هر شب با روغن روزماری ماساژ دهید و بگذارید جذب پوستتان شودو صبح‌ها بشویید. تاثیر رز ماری را بعد از یک ماه مطمئن باشید خواهید دید. البته ممکن است بعد از مدتی باعث قرمزی و التهاب شود که تا حدی طبیعی است. اما اگر سوزش آن زیاد بود درمان دیگری را جایگزین کنید.

   


هتل کیش در هتل دریای ترنج

یکشنبه 4 تیر 1396 نویسنده: parastoye bahar |

تور کیش از شیراز یکی از پرطرفدارترین و پرخواهان ترین تورهای کیش از شهرستان محسوب می شود. به همین دلیل ما قصد داریم تا تورهای کیش از شیراز را با تخفیف های استثنایی خدمت شما گردشگران عزیز و همراهان سایت کیش یاب ارائه دهیم.

بر کسی پوشیده نیست که  نرخ تور کیش از شیراز نسبت به تور کیش از تهران بالاتراست اما وبسابت کیش یاب قصد دارد تا این اختلاف نزخ را برای مسافران عزیز تورکیش از شیراز به حداقل برساند. از مسافران عزیز ور کیش از شیرازخواهش میکنیم تا قبل از دیدن نرخ ها حتما به نکات ضروری که در زیر اشاره می شود توجه کافی را داشته باشند.

نکات ضروری:

۱- قیمت های تور کیش از شیراز  که در زیر ذکر می شود , کف قیمت می باشد و ممکن است دستخوش تغییرات اندکی بشود.

۲- قیمت ها به ازای هر نفر می باشد.

۳- با توجه به اینکه کلیه هتل ها در سایت کیش یاب به همراه اطلاعات کامل پوشش داده شده است توصیه می شود ابتدا هتل ها را چک نمایند تا بتوانند بهترین انتخاب را برای تور کیش داشته باشند.

۵- قوانین هتل ها در مورد هزینه اقامت کودکان متفاوت است اما به صورت کلی برای کودکان زیر ۲ سال بین ۷۵٫۰۰۰ تا ۹۰٫۰۰۰ هزارتومان و برای کودکان بین ۲ تا ۵ سال فقط هزینه بلیط استرداد می گردد.

۶- در انتخاب هتل و زمان سفر دقت کامل به عمل آید زیرا تور کیش از شیراز به صورت چارتر و غیرقابل برگشت می باشد.

۷- محرم بودن شرعی و قانونی ملاک پذیرش مهمان در یک اتاق و یا سوئیت می باشد لذا همراه داشتن شناسنامه عکس دار و کارت ملی الزامیست.

۸- ساعت تحویل اتاق ۱۴ و تخلیه اتاق ۱۲ می باشد و هتل هیچ گونه تعهدی در قبال واگذاری اتاق در خارج از محدوده ذکر شده ندارد.

۹- تعداد روزهای تور کیش به دلخواه مسافر قابل تغییر میباشد . ولی به طور معمول این تورها به شکل دو شب و سه روز و یا سه شب و چهار روز از طرف مسافران درخواست میشود، لذا مسافرین محترم میتوانند تعداد شبهای اقامت خود را به دلخواه انتخاب نموده و تور مورد نظر خود را بر همین اساس از آژانس مربوطه درخواست نمایند .

10 - همچنین با توجه به قرارداد منعقده برای مشتریانی که از سایت زنان باشند تخفیف 10 درصدی داده خواهد شد . 

نرخ تور کیش از شیراز

تور کیش از شیراز در هتل ترنج

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۶ نفره                                                                  تماس تلفنی


 تور کیش از شیراز در هتل مارینا

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۴ نفره                                                                  تماس تلفنی


 تور کیش از شیراز در هتل داریوش

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            سوییت ۴ نفره                                                       تماس تلفنی


تور کیش از شیراز در هتل شایان

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره  رو به دریا                                                    تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره  رو به دریا                                                    تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۴ نفره  رو به دریا                                                    تماس تلفنی


تور کیش از شیراز در هتل شایگان

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره  رو به دریا                                                    تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره  رو به دریا                                                    تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۴ نفره  رو به دریا                                                    تماس تلفنی


تور کیش از شیراز در هتل هلیا

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۴ نفره                                                                  تماس تلفنی


تور کیش از شیراز در هتل هلیا

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۴ نفره                                                                  تماس تلفنی


تور کیش از شیراز در هتل سارا کیش

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۴ نفره                                                                  تماس تلفنی


تور کیش از شیراز در هتل جام جم

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                            ۲ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۳ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                            ۴ نفره                                                                  تماس تلفنی


تور کیش از شیراز در هتل شباویز

مدت اقامت                             ظرفیت اتاق                                                                         قیمت (تومان)

۲ شب ۳ روز                           سوییت ۲ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                           سوییت ۳ نفره                                                                  تماس تلفنی

۲ شب ۳ روز                           سوییت ۴ نفره                                                                  تماس تلفنی

   


در میان حواس پنج گانه، تصور این که یکی از آنها مهم‌تر از بینایی باشد، دشوار است. بر همین اساس، بیماری آب مروارید یا تار شدن چشم در نتیجه تجمع پروتئین هایی در عدسی چشم، مشکلی بسیار جدی برای مردم در هر سنی محسوب می شود.

 

آب مروارید می تواند در نتیجه طیف گسترده ای از انتخاب های سبک زندگی، از سیگار کشیدن منظم تا تغذیه ضعیف و استفاده از داروهای استروئیدی شکل بگیرد. البته، این بیماری پیوند نزدیکی با سلامت ضعیف چشم، از جمله سپری کردن مدت زمان طولانی زیر نور خورشید بدون استفاده از محافظ چشم مناسب، مانند عینک آفتابی، یا قرار گرفتن در معرض اشعه برای مدت زمانی طولانی دارد. اما نشانه ها و علائم ابتلا به آب مروارید چه چیزهای هستند؟

 

دید ابری

مشخص‌ترین نشانه که می تواند حاکی از تحت تاثیر قرار گرفتن چشم به واسطه آب مروارید باشد، دید ابری یا پدیدار شدن لکه های تیره در میدان دید است. در ابتدا، این شرایط ممکن است متناوب یا نسبتا جزئی به نظر برسد، اما با گذشت زمان، تیرگی می تواند شرایط وخیم‌تری یافته و انجام فعالیت های روزانه مانند رانندگی و حضور در محل کار را ناامن‌تر یا سخت‌تر از گذشته سازد.

 

در صورت عدم درمان، دید ابری ناشی از آب مروارید می تواند تاری و تیرگی هرچه بیشتر دید را موجب شود. این شرایط می تواند انجام فعالیت هایی مانند رانندگی یا تشخیص چهره دیگران را برای بیمار دشوار سازد.

 

مشکلات دید در شب

یکی از نخستین نشانه های ابتلا به آب مروارید بروز مشکل در دید در شب است. آب مروارید اغلب موجب تیرگی دید می شود و ممکن است به شکل گیری سایه های زرد یا قهوه ای در بینایی نیز منجر شود.

 

در ابتدا، این شرایط مشکل جدی طی روز ایجاد نمی کند، که به طور معمول نور کافی برای جبران تیرگی دید وجود دارد. با این وجود، هنگام شب این شرایط بلافاصله مشکل آفرین می شود و خطرات جدی برای بیمار هنگام انجام فعالیت هایی مانند رانندگی یا کار با ماشین آلات سنگین ایجاد خواهد کرد.

 

علائم آب مروارید چشم, راههای جلوگیری از آب مروارید

مشخص‌ترین نشانه آب مروارید ، دید ابری یا پدیدار شدن لکه های تیره در میدان دید است

 

ناراحتی در مواجهه با نورهای روشن

به طور کلی، حساسیت به نور نسبتا طبیعی است. احساس ناراحتی هنگام خروج از اتاقی تاریک و ورود به فضایی روشن یا نگاه مستقیم به نور چراغ قوه شرایطی غیر معمول نیست. اما حساسیت به نور نباید از این حد فراتر برود.

 

حساسیت به نور در افراد مبتلا به آب مروارید یک نشانه آشنا و مشکل آفرین است. در حقیقت، مشاهده نورهای روشن می تواند ناراحت کننده و حتی دردناک باشد. این شرایط هنگام شب و در زمان رانندگی به واسطه چراغ روشن خودروهای عبوری نیز مشکل آفرین است.

 

پدیدار شدن هاله های نور

پدیدار شدن هاله ها یا حلقه های باریک نور در اطراف منابع نور (معمولا در شب) یکی از نشانه های فوری تجربه مشکلات بینایی مرتبط با آب مروارید است.

تیرگی عدسی چشم اغلب به پراش نور عبوری از چشم منجر می شود. نتیجه این شرایط پدیداری هاله ها در اطراف منبع نور است که می تواند بسیار منحرف کننده و زمینه ساز شکل گیری خطر باشد.

 

نیاز فراوان به بروزرسانی عینک یا لنز تماسی جدید

یکی از نشانه های آشکار تجربه مشکلات بینایی مرتبط با آب مروارید نیاز مکرر به تغییر نسخه عینک یا لنز تماسی نسبت به گذشته است. در حالت عادی این بروزرسانی ها باید هر چند سال یک بار و نه هر یک سال یا شش ماه یک بار انجام شوند.

 

حتی اگر این شرایط با آب مروارید در ارتباط نباشد، نشان دهنده بروز نوع دیگری از بیماری چشمی است که به توجه پزشکی فوری نیاز دارد.

 

دید گل آلود

یکی از نشانه های ابتلا به آب مروارید دید گل آلود است. این شرایط به دلیل تراکم پروتئین که اطراف عدسی چشم جمع می شود، شکل می گیرد که دید را به تدریج قهوه ای‌تر یا حتی زرد رنگ می سازد و از قدرت بینایی می کاهد.

در صورت عدم درمان، آب مروارید می تواند چنان در بینایی اختلال ایجاد کند که بیمار احساس استفاده از عینک آفتابی را داشته باشد، در حالی که این گونه نیست. اگرچه این شرایط در طول روز می تواند مشکل آفرین نباشد، اما هنگام شب بسیار خطرناک است.

 

دو بینی

دو بینی می تواند نشانه ای از تجمع پروتئین در اطراف عدسی چشم باشد که مشاهده محیط اطراف به صورت درست را برای بیمار دشوار می سازد.

البته دوبینی می تواند نشانه از مشکلات سلامت جدی دیگر مانند تورم قرنیه، سکته مغزی یا شکل گیری یک تومور مغزی نیز باشد. تمامی این موارد بیماری هایی نگران کننده هستند و از این رو، مراجعه به پزشک اهمیت دارد.

   


درباره وبلاگ


آخرین پستها


نویسندگان


آمار وبلاگ

کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :